MARKETINGTIPS VOOR SOCIALE MEDIA

Oké, als u uw restaurant al een tijdje promoot, zou dit vrij duidelijk moeten zijn. Een van de eerste stappen bij succesvolle marketing is te weten met wie u communiceert. Dit geldt met name voor sociale media. Denk zoals uw klant, en over waarom ze u zouden willen bezoeken. Creëer op basis hiervan een toon voor je social media.

Als je wilt dat je plaats bekend staat als de buurt-ontmoetingsplaats, creëer dan een toon (of zelfs een personage) die je consequent zult gebruiken op al je sociale mediaplatforms. Post op een vriendelijke, vriendelijke toon. U kunt bijvoorbeeld een langdurige serveerster of barman het gezicht van uw sociale media laten zijn.

Als je bekend wilt staan ​​om je geweldige eten, maak dan je posts op social media rond je chef (of iemand die zich voordoet als je chef!).

Facebook biedt eetgelegenheden een ongelooflijke kans om in contact te komen met hun klanten. Het zou moeilijk zijn om een ​​beschermheer van je te vinden die niet op deze site staat – en de meesten van hen controleren hun updates een paar keer per dag.

https://1714-schiedam.nl/